Oportunitate de angajare part-time sau full time în BUCURESTI ! 

Va rugam sa cititi cu mare atentie toate detaliile si conditiile de mai jos inainte de aplicare/inregistrare !

Câștigi venituri suplimentare, lucrând după propriul program! Poti folosi scuterul, bicicleta sau masina!

Glovo! este o aplicație pentru mai multe feluri de livrare, un serviciu prin care tu poti să livrezi mancare sau diferite alte lucruri de la diferite restaurante/supermarket/magazine/farmacii si sa castigi bani frumosi din asta !

Înscrierea este rapidă și ușoară. Începe să livrezi cu Glovo cat de curand ! Imediat dupa aplicare pe site-ul nostru vei fi contactat de unul din reprezentantii AML pentru clarificarea oricaror intrebari pe care le ai legate de Glovo, si pt stabilirea unui interviu. Interviul presupune o scurta discutie in care atat noi cat si tu ne asiguram de seriozitatea reciproca si stabilim detaliile contractuale care vor sta la baza colaborarii noastre.

Daca esti de acord cu conditiile de angajare discutate, te vom ajuta imediat cu inscrierea la Glovo si training detaliat pentru folosirea aplicatiei.

Contul se activeaza pe loc, odata cu semnarea contractului de munca.

Noi iti vom pune la dispozitie gratuit echipamentul necesar pentru livrare ( Geanta termoizolanta Glovo, suport telefon bicicleta, baterie externa in limita disponibilitatii si in anumite conditii )

De asemenea, cum sanatatea este cea mai importanta iti vom pune constant la dispozitie GRATUIT materiale sanitare de protectie ( masti,manusi,dezinfectant )

Felicitari, acum esti curier Glovo si poti incepe noul tau super-job chiar de ziua urmatoare !!!

Livrarea: Trebuie sa iei geanta de livrare cu tine și să te îndrepți către restaurant/magazin/loc de preluare comanda. După ce ai ridicat comanda de la locatie, mergi către client!

Destinația: Folosind aplicația Glovo impreuna cu aplicatiile de navigare ajungi usor la client!

Plata castigurilor : Plata se face saptamanal fara intarzieri. -> Castigurile realizate intr-o saptamana Luni-Duminica se incaseaza in Miercurea imediat urmatoare.

***OFERIM CADRU PERFECT LEGAL DE MUNCA CU CONTRACT DE MUNCA FULL-TIME SAU PART-TIME IN FUNCTIE DE SITUATIA DVS. ( EXCLUS CONTRACTE 2 ORE SAU FARA CONTRACT DE MUNCA, NU APLICATI/SUNATI PENTRU ASTFEL DE PROPUNERI ) – DETALII LA INTERVIU***

– Flexibilitate totala

– Plati saptamanale

– Nu se cere experienta

– Nu este necesar un fond de rulaj ( vei primi comenzi cu plata in numerar doar in limita banilor deja incasati de la clienti la comenzi anterioare )

– Smartphone ANDROID sau iOS

– Varsta minima : 18 ani

– Buletin, cazier si documentele vehiculului ( pentru scuter sau auto )

– Bicicleta ( normala sau electrica )

– Trotineta ( normala sau electrica )

– Scuter

– Motocicleta

– Autoturism ( propriu sau inchiriat de la noi in limita disponibilitatii )

 -> TARIFUL STANDARD PER COMANDA LIVRATA ESTE CONFORM DISTANTEI PARCURSE. ( Se tarifeaza toata distanta din locul acceptarii comenzii pana la ridicare si livrare. Detalii mai jos )

-> TARIFUL STANDARD ESTE AMPLIFICAT DE BONUSURI DE MULTIPLICARE IN FIECARE ORA DIN PROGRAM IN FUNCTIE DE CEREREA ESTIMATA ( SUMA TARIFELOR STANDARD SE INMULTESTE CU BONUSUL DE MULTIPLICARE ACTIV IN ORA RESPECTIVA CARE POATE VARIA DE LA x1.1 pana la x2.5 )

-> BONUSURI DE PERFORMANTA SAPTAMANALE DE PANA LA 500 LEI IN FUNCTIE DE NR COMENZI LIVRATE

-> PLATA CASTIGURILOR ESTE SAPTAMANALA

Castigurile totale realizate in aplicatie sunt BRUTE, ceea ce inseamna ca din acestea se vor retine anumite taxe si impozite ce trebuie platite la stat in numele angajatului.

  • 2.5 lei tarif de baza ( pornire )
  • 1 leu pe km – traseu plătit integral ( locatie acceptare comanda – locatie preluare – destinatie livrare )
  • 0.10 bani/minut pentru timpul de așteptare la ridicarea comenzii
  • Totul se inmulteste cu bonusul de multiplicare activ in ora respectiva oferit de aplicație și vizibil in programator ( x1.1 – x2.5 )
  • Bonusuri de performanta, denumite in aplicatie “Provocari” de pana la 500 lei/saptamana in functie de nr de comenzi livrate.
  • Bonusuri de vreme rea ( ocazionale, nu sunt garantate )
  • Bonusuri de greutate ( In cazul in care comanda depaseste 9kg, se va aplica un Bonus de Greutate care este variabil )
  • Câștigul pentru fiecare comandă se va calcula automat și va fi afișat in momentul primirii comenzii.
  • Medie castiguri 25-40 lei pe ORA ( Aceste valori sunt calculate pe baza castigurilor realizate de curierii activi in ultima perioada si NU reprezinta un venit garantat )

Daca esti interesat completeaza formularul si un coleg te va contacta in cel mai scurt timp posibil

Deschide conversatia
Buna ziua, cu ce va putem ajuta?